fbpx
Přírodní jídlo s Živinou

V dnešní době, kdy supermarketové regály přetékají zpracovanými potravinami a chemickými aditivy, je těžké najít produkty, které jsou nejen chutné, ale také zdravé a přírodní. Naštěstí pro všechny milovníky kvalitního jídla tu máme ŽIVINU!

Co je ŽIVINA?

ŽIVINA je český e-shop, který přináší svým zákazníkům přírodní jídlo - kvalitní produkty, které  neobsahují zbytečné chemické přísady. Vše je vyrobeno s láskou a respektem k přírodě.

Jaké produkty v Živině najdete?

Bio Tofu: Tofu je vynikající zdroj rostlinných bílkovin, železa a vápníku. Je vyroben z mletých sójových bobů a lze ho použít ve velkém množství pokrmů. Měkké tofu může nahradit mléčné výrobky ve vegetariánských nebo veganských receptech, zatímco středně tvrdé a tvrdé tofu můžete grilovat, smažit nebo ho použít v různých omáčkách a pokrmech.

BBQ omáčky a grilování: BBQ omáčky skvěle dodají vašim grilovaným pokrmům výraznou chuť a aroma. Můžete je použít na grilované maso, zeleninu nebo tofu. Tyto omáčky mohou být sladké, pikantní, nebo dokonce s exotickými příchutěmi.

Kimchi: Kimchi je tradiční korejská fermentovaná směs zeleniny a koření. Obsahuje mnoho probiotik,které jsou prospěšné pro zdraví střevního traktu. Kimchi má unikátní chuť, která může být pikantní a osvěžující zároveň. Můžete ho podávat jako přílohu nebo ho použít ve stir-fry pokrmech a dalších receptech. Stir-fry je čínská kuchařská technika, při které se ingredience smaží na malém množství velmi rozpáleného oleje v pánvi wok.

Asijské omáčky a chilli: Tyto omáčky jsou ideální pro milovníky asijských chutí a pokrmů. Dodají vašim jídlům hlubší chuť a pikantní charakter. Lze je použít jako marinády, dochucovadla nebo jako součást omáček a polévek.

Oříškové krémy, Tahinády: Jsou zdravou svačinou a zdrojem zdravých tuků a bílkovin. ŽIVINA nabízí různé druhy krémů a past, které nahradí sladkou snídani a přitom jsou zdravé. Mlsat tak můžete bez výčitek. Tahinády jsou nabité bílkovinami, kvalitními tuky a vlákninou. Skvěle dochutí jakoukoliv kaši nebo se dají  namazat na chleba. Za zmínku stojí Tahináda Kakao, Datle, Kešu, Pistácie nebo Melasa.

Kombucha, rostlinná mléka a nápoje: Kombucha je fermentovaný nápoj, který může podpořit trávení a má potenciální prospěšné účinky na vaše zdraví. Rostlinná mléka jsou alternativou k mléku živočišného původu a jsou vhodná pro lidi s alergiemi nebo intolerancemi na mléčné výrobky. Nápoje ŽIVINY poslouží jako osvěžující alternativa k obvyklým nápojům.

Kečupy & Horčice: Kečupy a horčice ŽIVINY jsou bez umělých přísad a plné chuti. Můžete je použít jako dochucovadlo k různým pokrmům, jako jsou hamburgery, hot dogy nebo sendviče.

A to je jen malý výběr z širokého sortimentu, který ŽIVINA nabízí!

Delikatesy od Živiny

Proč nakupovat v ŽIVINĚ?

Kromě kvalitních a chutných produktů nabízí ŽIVINA také různé dárkové sady a balíčky na vaření. Navíc, pokud hledáte inspiraci, navštivte jejich blog plný receptů a tipů na vaření.

V dnešní době, kdy je důležité dbát na své zdraví a výživu, je ŽIVINA skvělou volbou pro všechny, kteří hledají kvalitní a přírodní produkty.