Blog z naší farmy
Pesticidy v zemědělství a jejich vliv na životní prostředí a lidské zdraví
Odborné vzdělání a informovanost ovlivňují nákupní rozhodnutí. Jaké potraviny preferujete vy?
Proč jíst brambory
Historie a výživové benefity brambor. Objevte, jak tato plodina ovlivnila kuchyni a proč by měla být součástí vašeho jídelníčku. Zjistěte, jak brambory přispívají k zdravému stravování a jejich role při hubnutí.
Poznejte kouzlo přírodního jídla s ŽIVINOU!
Objevte čistou chuť přírodního jídla s ŽIVINOU! Kvalitní, bez chemie – tofu, omáčky, kimchi, oříškové krémy a další. Nechte se unést přírodou v každém soustu!
Červená řepa: Zdravá a chutná zelenina
Červená řepa: Tajemný kořen s bohatou historií a zdravím prospěšnými silami. Vitamíny a minerály na dosah ruky. Přesvědčte se.
Zajímavosti o kuchyňském česneku
Česnek: Od symboliky po zdravotní benefity. Objevte jeho historii, významy a proč by měl být součástí vaší kuchyně.
Žlutá kuchyňská cibule a její využití
Univerzální surovina s jemnou sladkostí, ideální na smažení, dušení, vaření i saláty. Je zdrojem antioxidantů a vlákniny. Řeč je o cibuli a jejím využití.
Jak na skladování brambor
Víte, jak správně skladovat brambory, které odrůdy vybrat a co nedělat? Pokud ne, tak se na to pojďte s námi podívat.
Tipy na využití brambor v kuchyni
Využití brambor v kuchyni je nekonečné! Brambory lze připravit mnoha způsoby a přidat je do různých pokrmů. Přinášíme několik inspirujících nápadů, jak je v kuchyni využít. A nechybí ani jeden super recept.